Yaklaşık 4 dönüm arazi üzerinde kapalı alanda üretim yapan Aşkın Tazegül, ‘’Biz seralarımızda hem yazlık hem kışlık bitkiler üretiyoruz. Bu bitkileri iç mekan ve dış mekan olarak ikiye ayırıyoruz.

Aynı zamanda üretimini yaptığımız mallarımız, Türkiye çapında mezatlarda çiçekçilere dağıtılıyor. İşyerimizin ön tarafında kendi ürünlerimizi bulunduruyor, satışa çıkarıyoruz.

14 Şubat Sevgililer Günüde, özellikle orkideler çok revaçtaydı. Salon bitkileri, arekalar, monsteralar, guzmanyalar çok talep edilen ürünler oldu. Kaktüs grupları her zaman çok popüler ve gündemde olan bitkilerimizdir.  

‘Sevgiler Günü’ hazırlığı on gün önce başladı

Bu tür özel günler öncesinde çok ummalı bir çalışma olur. Yaklaşık 10 gündür, çok hızlı bir şekilde, günde 15 -16 saat çalışarak, ürünlerimizi satışa hazır hale getirdik. Hem yönetim, hem kesim, ve aynı zamanda da paketleme yaptık. 

 

Tazegül, ‘’Fiyatlarımız çok makul’’

Ekonomi tabii ki hepimizi zorluyor. Ama biz üretici olduğumuz için, özellikle Koruköy beldesinde mümkün mertebe, fiyatlarımızı çok cazip ve uygun tutmaya çalıştık.

Müşterilerimiz ürünü direk biz üreticiden alıyor. Bu yüzden dışarıya göre fiyatlarımız çok daha uygun.

Tazegül,  ‘’Satışlar iyi’’

Bugün satışlarımız, maşallah çok iyi. Saat 14:00 ile akşam 20:00 arası işler genelde çok yoğun olur. Yani geçen seneye nazaran çok daha iyi ve güzel satış yapıyoruz.

Tazegül, ‘’Çiçek duygularımızı ifade eder’’

Türkçemiz çok zengin bir dil ama biz duygularımızı kelimelerle çok ifade edebilen insanlar değiliz. Çiçek duygularımızı ifade edebileceğimiz bir hitaptır. Tüm sevenlerin, 14 Şubat Sevgililer Gününü kutluyorum.’’ Şeklinde açımlamada bulundu.