Arkadaş Beach ikinci kuşak işletmecisi Çağatay Durak, ‘’Çınarcık’ta bulunan Arkadaş Beach, 1994’ten beri faaliyet göstermektedir. Kulüp aynı konseptte, aynı hizmette davam ederek, aynı kaliteyi sunmaktadır. Her yıl üstüne daha farklı konseptlerle, imkanlarla ve etkinlikleriyle eğlence sektörüne hizmet vermektedir.

Durak ‘’Daha kaliteli daha güvenilir hizmet’’

Konser ve yaz partileri devam ediyor. Her yıl yaz başlangıcı ve yazın finalinde canlı konserlerimiz oluyor. Bu yaz DJ performansları, deniz ve su eğlenceleri; onun haricinde gece kulüp hizmetimiz mevcut. Bir dönem boyunca hiç kapanmamış bir gece kulübüyüz. Yaz kış hizmet vermekteyiz. Gece sektöründe de özellikle zengin hizmet ve kaliteli eğlence sunmayı amaçlıyoruz. Gelen turistlerimize daha kaliteli, daha güvenilir bir hizmet vermeye çalışıyoruz. Konser ve yaz etkinlikleri, her yıl sezon açılışlarına yakın faaliyet göstermekte olduğu gibi, her hafta sonunda da farklı bir ivent yapılıyor. Farklı bir ivent show, farklı bir sanatçı, farklı bir aktivite, farklı bir organizasyon yapılmaktadır. Ayrıca ilk defa bir Alaçatı usulü gibi, Ege’deki gibi Marmaray’da bir kumda yeni nesil bir meyhane yaptık. Orkestralı, eğlenceli dans show ile, oryantal show ile, klarnetiyle, kemanıyla, orkestrasıyla yeni nesil bir meyhane hizmeti vereceğiz.’’

Melek'in organları 4 kişiye hayat verecek Melek'in organları 4 kişiye hayat verecek

Durak ‘’Ne kadar güvenilir hizmet verebilirsek ne mutlu bize’’

Özellikle gece eğlencesinde, ilk kez Çınarcık’ta robot dans gösterisi yapılacak. Büyük görseliyle, lazer showlarıyla her hafta bir ivent gösterisi olacak. Kulüpte, International dünya alkolleri mevcuttur. Çok zengin bir menüye sahiptir.

Mutfağımız, dünya mutfağı zenginliğine sahiptir. Mutfağımızda, pizza, aperatif hamburger, çizburger, burger, meşrubat çeşitleri, su ürünleri ve deniz ürünleri mevcuttur.

1500 araçlık otopark alanı mevcuttur. Şezlong sayımız 2000-2100 civarıdır. Kumumuz özellikle elenmiş bir kumdur. Personel sayımız sezon başında 120 kişiye ulaşmaktadır. Güvenlik sayımız 55 ile 60 kişi arasındadır. Ne kadar güvenilir hizmet verebilirsek, ne mutlu bize diyelim.

Dünya standartlarına uyabilecek, çalmasını bilen DJ’ler, özel dansçı arkadaşlarımız mevcut.

Arkadaş Beach Kulüp, aynı ismiyle 1994’ten bu yana günümüze kadar faaliyet gösteren bir mekandır. Ben de ikinci kuşak olarak devir almış bulunmaktayım.

Özellikle önem verdiğimiz hijyen konusunda da sadece hijyen ile ilgilenen tesisimizin geceli gündüzlü çalışan arkadaşlarımız mevcuttur. Tuvaletlerimiz çok kapsamlı ve büyüktür. Soyunma kabinlerimiz, duş alanları, sıcak duş alanlarımız, lavabolarımız, emanet alanlarımız mevcuttur.

Güvenlik zafiyetimiz hiç yaşanmamaktadır. Yeterli sayıda güvenlik görevlileri mevcuttur. İnsanların rahatça eğlenebilmesi, gönül rahatlığıyla istediği gibi dans edebilmesi, istediği gibi hareket edebilmesi için güvenlik sorumlularımız vardır.

Durak ‘’Yaz boyunca sürpriz konserlerimiz devam edecek’’

Yaz boyunca sürpriz konserlerimiz devam edecek. Özellikle bazı büyük sürpriz konserlerimiz mevcuttur ve buradan tüm Yalova’daki işletmeci arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz.

Yalova’mıza büyük hizmet vereceğimize sonsuz inanıyorum. Ekip arkadaşlarımıza sonsuz güveniyorum. Gelen misafirlerimizi rahatça onur edeceğimize, rahatça eğlendirebileceğimize Yalova’mız adına emin bir şekilde konuşabilirim. Tesisimize konaklama alanları en uzak mesafeyle 500 metre. Konaklamanızı da rahat bir şekilde yapıp, sabaha yürüyerek gelebilirsiniz. En fazla 500 metre mesafemiz vardır.’’ Şeklinde Arkadaş Beach işletmesi hakkında birçok bilinmeyeni anlattı.

https://www.instagram.com/arkadasbeach/