Sağlık kontrollerinden geçirilmesinin ardından hastanede sünnet ettirilen çocuklar için festival kapsamında Altınova Belediyesi Bayraktepe Mesire Alanı’nda tören düzenlendi.

Sünnet şölenine; Altınova Kaymakamı Zafer Engin, AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, AK Parti Yalova İl Koordinatörü İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Kıbrıs Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan ve meclis üyeleri, Bulgaristan’ın DveMogili Belediye Başkanı BojidarBorisov ve meclis üyeleri, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ve ilçe yöneticileri, Altınova İlçe Emniyet Amiri M.Ferit Duman, il genel ve belediye meclis üyeleri, AK Parti Altınova İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Günaydın, AK Parti Altınova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Özkan Tekin, daire amirleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Engin, İl Başkanı Öztabak, Milletvekili Boyraz, Başkan Oral ve protokol üyeleri, sünnet olan çocukları ve ailelerini tek tek kutladılar. Ardından protokol üyeleri sünnet olan çocuklara birer altın hediye ettiler.