Yarışma ile ilgili her türlü yazışma ve bilgi almak için [email protected] mail adresi ve

0.226 812 38 83 telefon numarası kullanılacak.

Son Başvuru Tarihinin: 03.09.2021 olduğu yarışmada sonuçlar 10.09.2021 tarihinde açıklanacak. Ödül tören ise 15.09.2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Birinciye: 750 TL, İkinciye: 500 TL ve Üçüncüye: 250 TL ödül verilecek olan yarışmaya katılım şartları şu şekilde;

Yalova da ikamet ediyor olmak.

Başvuru yapılan eserin, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası genel amaçlarına uygun olarak, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununa (FSEK) ve ilgili yasal düzenlemelerde belirtilen ilke, esas ve amaçlara aykırılık teşkil etmeyecek şekilde hazırlanması gerekiyor. Bu şekilde hazırlanmayan eserler değerlendirilmeye alınmayacak.

Yarışmaya sadece bir eserle katılım sağlanabilir. Yarışmaya slogan gönderen katılımcılar bu sloganların kendilerine ait, özgün eserler olduğunu beyan ve taahhüt etmiş sayılır.

Yarışmaya katılan sloganlar daha önce herhangi bir yarışmaya katılmamış, ödül almamış ya da herhangi bir iletişim ya da reklam kampanyasında kullanılmamış, özgün olarak üretilmiş sloganlar olmalıdır.

Yarışmaya katılanlar, eserin her türlü yayım hakkını Yalova Ticaret İl Müdürlüğüne o devrettiğini kabul ve yayımlanan eser için telif ücreti almayacağını taahhüt eder.

Sloganlar Türkçe olacak. Slogan yazımında aranan en önemli kriter; sloganların içerik ve biçimsel açıdan anlam derinliği olması, kısa ve özlü olması.

Anlam derinliğinin etkilenmemesi ve yaratıcılığın engellememesi açısından kelime sayısı kriteri konmadı.

Sloganda uzatmalardan kaçınılmasına dikkat edilmeli, kelime ve eklerin kullanımının ahengi, sloganın anlamsal önemi dikkate alınmalı ve sloganlar estetik bir işitselliğe sahip olmalıdır.

Yalova Ticaret İl Müdürlüğüne gönderilen ve içerik, biçim ve teknik açıdan sorun teşkil etmeyen tüm sloganlar yalova.ticaret.gov.tr internet adresinde yayınlanacak.

Katılımcılar, yaptıkları başvuru ile yukarıda belirtilmiş olan bütün koşulları kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar.

Yarışma ile ilgili değişiklik yapma hakkı, internet sitesinden önceden duyurmak kaydıyla Yalova Ticaret İl Müdürlüğüne aittir.