AK Parti Yalova 2.’ci sıra Milletvekili Adayı Meliha Akyol ve 3. Sıra Adayı Dr. Hasan Özçelik ile STK temsilcileri ile bir araya geldi.

Büyükgümüş “Milletimiz için çalışıyoruz”

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve AK Parti Yalova 1. Sıra Milletvekili Adayları Ahmet Büyükgümüş, ülkenin ve milletin geleceği için 24 Haziran’a kadar gece gündüz çalışacaklarını ifade etti. Büyükgümüş, “Siyasi görüşü ne olursa olsun vatandaşın sorunlarıyla ilgilenmek bizim boynumuzun borcudur. Biz ülkemiz, milletimiz için çalışıyoruz” dedi.

AK Parti Yalova 1. Sıra Milletvekili Adayları Ahmet Büyükgümüş, beraberinde AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, il genel ve belediye meclis üyeleriyle Altınova Halk Pazarını gezdi. Burada Pazar esnafı ile tek tek selamlaşan Büyükgümüş, vatandaşlarla da ayaküstü sohbet etti.

AK Parti Yalova 2.’ci sıra Milletvekili Adayı Meliha Akyol ise beraberinde; AK Parti Yalova İl Kadın Kolları Başkanı Melahat Yalçın, AK Parti Altınova İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Günaydın ve kadın kolları yöneticileriyle birlikte Altınovalı bayanlarla bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Yalova Milletvekili Adayı Dr. Hasan Özçelik ve partililer, Altınova Anadolu Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ferman Durmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Altınova Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Birol Bayram ve üyelerini dernek binalarında ziyaret ettiler.