Akgün Çiçekçilik Üretim ve Pazarlama, 17 Mayıs 2022 Salı günü, bitki üretim alanında Akköy Ortaokul öğrencileri ve idarecilerini misafir etti.

Termal Kaymakamı Soner Erol, Termal Jandarma Komutanı Çağrı İzci, Termal Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdiresi Azize Karabulut, Termal İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özel, Termal İlçe Tarım Müdürü Hadi Dağaşan’ın da katılımlarıyla, öğrencilere saksılı süs bitkileri ve toprak tanıtıldı.

Akgün Çiçekçilik Üretim ve Pazarlama Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Akgün’ün ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, Akköy orta okul öğrencilerine çiçek yetiştiriciliği hakkında önemli bilgiler anlatıldı.

Akgün yaptığı değerlendirmede; ‘’Akköy Ortaokul Okul Müdürü İsmail Baloğlu’nun önerisiyle, 17 Mayıs 2022 Salı günü saat 10:30 ile 12:30 arası, üretimini gerçekleştirdiğimiz 25 adat süs bitkisi hakkında öğrencilerimizi bilgilendirip ikramlarda bulunduk.

Okuma yazma öğrendiler, şimdi bilgisayar kursu istiyorlar Okuma yazma öğrendiler, şimdi bilgisayar kursu istiyorlar

Ardından, Termal Kaymakamımız Soner Erol ve ilçe protokolünden katılım gösteren kurum müdürlerimizle yaklaşık yarım saat süren bir istişare toplantısı yaptık.

Toprak ve çiçek sevgisinin öğrencilere anlatıldığı etkinlik, oldukça faydalı geçti.’’ Şeklinde memnuniyetini dile getirdi.