Sağlıklı beslenme konusunda farkındalık yaratmak amacıyla Akköy İlk/Ortaokulu’nda "Sağlıklı Okul, Sağlıklı Nesil" etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen vitamin şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Okuldaki tüm öğrencilere taze sıkılmış portakal suyu ikram edilen şenlikte öğrenciler sağlıklı beslenme konusunda bilgilendirildi.

Sağlıklı beslenmenin vücudun gereksinimi olan besin öğelerini yeterli miktarlarda ve uygun zamanlarda almak için bilinçli yapılması gereken bir davranış olduğuna vurgu yapan Akköy İlk/Ortaokulu Müdürü İsmail Baloğlu, “Beslenmek sadece yemek içmek demek değildir. Yediğimize içtiğimize dikkat etmezsek, sağlıksız besinler tüketirsek ne yaparsak yapalım sağlığımız kısa süre içerisinde bozulur. Bizde bu nedenle öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak adına "Sağlıklı Okul, Sağlıklı Nesil" etkinliklerimiz kapsamında Vitamin Şenliğimizi gerçekleştirdik. Okul Aile Birliğimizin de katkılarıyla tüm öğrencilerimize taze sıkılmış portakal suyu dağıtarak sağlıklı beslenme konusunda farkındalık sağlamaya çalıştık. Emeği geçen öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Hüseyin Açıkel: Tavşanlı’nın ülke çapında bir rol model olmasını hedefliyoruz Hüseyin Açıkel: Tavşanlı’nın ülke çapında bir rol model olmasını hedefliyoruz