Nurettin Topçu konferans salonu açıldı Nurettin Topçu konferans salonu açıldı

Akköy Ortaokulu sekizinci sınıf öğrencileri LGS Sınavı öncesinde gerçekleştirdikleri lise tanıtım gezileri kapsamında bir dizi liseyi ziyaret ettiler. Ziyaretler sırasında öğrenciler, TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bulunan tüm alanları yakından inceleme fırsatı buldular.

Ziyaret kapsamında ilk olarak alan şefleri, okulun konferans salonunda, kendi bölümleri hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Rehber Öğretmen Mücahit Kuzu laboratuvar hizmetleri alanını tanırken, Gülhan C. Karataş Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı’nın tanıtımını, Semra Reçber Tarım Alanı’nın tanıtımını, Saynur Özkafa Gazetecilik Alanı’nın tanıtımını, Seval Filiz de Radyo Televizyon Alanı’nın tanıtımını yaptı.

Alan şeflerinin tanıtımlarının ardından Okul Müdürü Ercan Gökkaya TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin faaliyetleri hakkında öğrencilere bilgi verdi. Son olarak TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Akköy Ortaokulu öğrencilerinin sorularını yanıtladı.

Misafir öğretmen ve öğrenciler, lisenin laboratuvarlarını ve seralarını gezdi. Hatıra fotoğrafı çekimi ile etkinlik son buldu.

Haber: Sabri Can Kılıç

Fotoğraf: Cem Kaderci – BurakYılmaz

Efe Küçükoğlu-Emirhan Şahin