Kahvaltılı basın toplantına, Gelecek Partisi Yalova İl Başkanı Kürşat Emre Çandır ve il teşkilat üyeleri katıldı.

Gelecek Partisi Yalova İl Başkanı Kürşat Emre Çandır, kurulduğu günden bu yana parti yönetiminin yaptığı çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu.

Çandır, ‘’Aksoy’a, Hayırlı, Uğurlu Olsun’’

Sultan Aksoy’un eski partisinde ki faaliyetlerini, çalışmalarını yakından takip ediyorduk. Bilhassa kadınlarımızın gelişimlerine yönelik yapmış olduğu çalışma programları fazlasıyla dikkatimizi çekti. Böyle bir yaklaşımında bulunarak Sultan Aksoy ismiyle taçlandıracağımızı düşündük. Sultan Aksoy’u bu noktada diğer il yöneticisi arkadaşlarımızla birlikte, güzel ve koordineli bir çalışmayla birlikte bünyemizde birleştirdik. Kendisine hayırlı uğurlu olsun diyorum. Rabbim utandırmasın inşallah’’ Sözleriyle tamamladı.

Aksoy; ‘’Neden Gelecek Partisi’? Sorunuz Cevabım’’

Gelecek Partisi rozetini geçtiğimiz hafta içinde Ankara’da takan Sultan Aksoy yaptığı açıklamada; ‘’Değerli basın mensupları, değerli il başkanım, değerli arkadaşlarım, öncelikle hoş geldiniz. Beni bugünde yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim. Biliyorum ki ilk sorunuz, ‘Neden Gelecek Partisi’? olacak. Her şeyden önce Ahmet Davutoğlu’nu gerçekten çok seviyorum. Ben kabadayı siyasetini sevmiyorum. Siyasette daha alımlı ve bilgilerle konuşan başkanları tercih ediyorum. Öncelikle şunu söylemeliyim, ben siyaseti bırakmıştım aslında, babamın rahatsızlığından dolayı. Fakat beni bu günlerimde hiç yalnız bırakmayan Emre Çandır Başkanım başta olmak üzere, Gelecek Partisi İl Teşkilatında görev yapan; Selda Gülçiftçi, Mehtap Ensarioğlu ve diğer yönetim kurullarında görev yapan partililerin yakınlığı benim siyaset yapabileceğim adresin Gelecek Partisi olduğunu gösterdi.

Aksoy; ‘’Refahı Gelecek Partisinde gördüm’’

Gerçekten de, refahı Gelecek Partisinde gördüm. Bu huzurlu ortam çok hoşuma gitti. Yalova’da Gelecek Partisi  ailesinin bir parçası olmak istedim. Çok mutlu ve çok gururluyum. Kadın olan her yerde varım. Kadına değer veren her yerde varım. Ben bu duyarlılığı, Ankara’ya gittiğimde fazlasıyla gördüm. Kadın Kolları Genel Başkanımız ve diğer koordinatörlerimizle konuştum. Gerçekten çok heyecanlılar. Ülkemize, insanımıza hizmet yapmak istiyorlar. Ben bu duruşu ve samimiyeti gördükten sonra daha da memnun oldum. Burada ki kadınlara sesleniyorum. Hep beraber bir şeyler yapalım kadınlar için. Biz eğer sesimizi duyuramazsak, duyan olmuyor, bir şey yapan da olmuyor. Eğer biz konuşursak, bir şeyler yaparsak, projeler üretirsek, bizi dinleyenler olur.

Aksoy; ‘’Kadın Kotası Lafına Karşıyım’’

Başkan Gürel koltuğunu miniklere devretti Başkan Gürel koltuğunu miniklere devretti

Ben siyasette kadın kotası lafına bile karşıyım. Ne demek kadın kotası? Kadın kotası diye bir şey olmamalı. Kadın ve erkek eşit olmalı. İşte kadın kotası bu kadar, erkek kotası bu kadar, ben buna karşıyım. Bunu yeneceğiz inşallah. Eşitliği de sağlayacağız ama bunun içinde çalışmamız lazım. Ben hepinizi, beraber çalışmaya davet ediyorum. El ele verirsek, bir şeyler olur. Tek başına bir şey olmaz. Ondan dolayı sizleri yanımda görmek istiyorum. Hepinize teşekkür ediyorum. Sağ olun.’’ Şeklinde konuştu.