Altınova Devlet Hastanesi’ndeÇocuk Sağlığı ve Hastalıkları Servisi hizmete girdi. Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, hastanenin tam donanımlı ve tam gün hizmet vermesi yönünde çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Kalak “Uzman sayısı artacak”

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm.Dr. Aysun N. Beyazıt, Altınova Devlet Hastanesi’ne atanarak, yeni görevine başladı. Altınova Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Özlem Kalak, “Hastanemizde uzman sayısının artırılmasına yönelik çalışmalar devam ediyor. Yatak sayımızda da bir artış olacak. Böylece bölgemize daha kaliteli ve faydalı hizmet verebileceğiz” dedi.

İlk ziyaret başkanlardan

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Aysun N.  Beyazıt’ı Altınova Devlet Hastanesi’nde ilk kutlayan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer oldu. Uzm. Dr. Aysun N. Beyazıt’ı odasında ziyarete eden Başkan Oral ve Zafer, kendisine çalışmalarında başarılar diledi.

Oral, “Hedef tam donanımlı hastane”

Yakın zamanda laboratuvar ve röntgen birimini hizmete sokulduğunu hatırlatan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Altınova ilçemize ve bölgemize hizmet vermekte olan hastanemizin kategori değişimini sayın bakanımıza iletmiştik. Bu çalışmalar neticesini vermeye başladı. İnşallah Sağlık Bakanımızın teveccühleriyle Altınova Devlet Hastanemizi tam donanımıyla tam gün hizmet veren devlet hastanesi statüsüne kazandırarak Altınova’lı Hemşerilerimize ve bölge halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Oral, ‘Emeği geçenlere teşekkür’ ederim 

Altınova Devlet Hastanesi’nin faaliyete geçmesiyle ilçenin en önemli eksikliğinin giderildiğini ifade eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Hastanemizin ilçemize kazandırılmasında ve geliştirilmesinde büyük emekleri olan hükümetimize, Milletvekilimiz Fikri Demirel’e, AK Parti İl Başkanımız Yusuf Ziya Öztabak’a, İlçe Başkanımız Hasan Zafer’e ve parti teşkilatlarımıza teşekkür ederim” diye konuştu.