19 Mayıs 2022 Perşembe günü ve 5590 Sayılı Cumhurbaşkanlığı kararıyla, Altınova İlçe Emniyet Amirliği İlçe Emniyet Müdürlüğüne dönüştürüldü.

Nurettin Topçu konferans salonu açıldı Nurettin Topçu konferans salonu açıldı

“Değerimize değer kattı”

Altınova İlçesinin tersanelerle birlikte büyük bir atılıma geçtiğini ifade eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Osmangazi Köprüsü ile mesafelerimiz kısaldı. Cumhurbaşkanımızın ve hükümetimizin desteğiyle ilçemize kazandırılan 2 kilometrelik sahilimiz ve ormanlık alanımız ile Engelsiz Doğa Eğitim Merkezimiz ve Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçemizle değerimize değer katıldı. Arkeolojik araştırmalarımız, müze çalışmalarımız ve festivallerimiz ile Altınova bölgenin çekim merkezi haline geldi.

Teşekkür

İlçe Emniyet Amirliğimizin Emniyet Müdürlüğüne dönüştürülmesi ise güvenlik açısından önemli bir kazanım olmuştur.

Bu vesileyle; ilçemize yapılan yatırım ve çalışmalarda bizlere destek olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu nezdinde Hükümetimize, AK Parti MKYK Üyesi Yalova Milletvekilimiz Sayın Ahmet Büyükgümüş’e, AK Parti Yalova Milletvekilimiz Sayın Meliha Akyol’a ve AK Parti İl Başkanımız Muğlim Bağatar’a ilçe halkım adına teşekkür ederim. Altınova İlçe Emniyet Müdürlüğümüz hayırlı olsun” diye konuştu.