Normal sezonda B Grubunda yer alan Sarı Yeşilliler, oynadığı 6 maçta 4 galibiyet ve 2 mağlubiyet alarak adını üst tura yazdırmıştı. Play-Off Eleme Turu’nda kadrosunda Türkiye Basketbol Ligi(TBL) ve Türkiye Basketbol 2. Ligi(TB2L)’nden oluşan oyuncu grubuyla A Grubu birinci sırada bitiren Kapaklıspor’la eşleşirken ilk maçta rakibini 90. Yıl Spor Salonunda ağırladı. Zorlu mücadelenin ilk yarısını 37-34 geride kapatmasına karşın Altınova Belediyespor maçı 75-74 kazanmayı başarmıştı.

Bu karşılaşmada Berkay Erdem Akar 14, Furkan Firar 13, Yiğit Haşar ve Melih Can Güven 12 ve Bahadır Kalay’da 10 sayı kaydederek galibiyette öncü isimler olmuştu. Son hazırlıklarını Yalova’da Uğur Kürkçü yönetiminde tam kadro olarak yapan Altınova Belediyespor galibiyet parolasıyla Çorlu’ya hareket etti.

“Tek Düşüncemiz Kazanmak”

Altınova Belediyespor Genel Menajeri Gökhan Sosa,” Çorlu’da zor bir maç bizleri bekliyor. Bunun farkındayız. Rakibimizin kadrosunu Türkiye Basketbol Ligi ve Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde oynamış tecrübeli isimlerden oluşuyor. Ancak bizde basketbolun doğrularını yaptığımızda neler yapabileceğimizi geçen hafta ispat ettik. Tek düşüncemiz galibiyet ve adımızı 8’li finallere yazdırmak. Bu hususta bizlere her zaman destek veren Altınova Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral’a ve kulüp yöneticilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yalova yine sallandı Yalova yine sallandı