Altınova Bayraktepe Mesire Alanı’nda gerçekleştirilen 12. Kültürler Festivali kapsamında Altınova Belediyesi Mehteran Bölüğü, unutulmaza bir konser verdi.

Altınova Belediyesi Mehteran Bölüğü Mehter Başı ve Sorumlusu Hasan Sancaktutan yönetimindeki Mehter Takımı konseriyle vatandaşlara unutulmaz bir akşam geçirdi.İlçedeki vatandaşlardan gönüllülük esasına göre kurulan Altınova Belediyesi Mehteran Bölüğü, Kültür Festivali kapsamında Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Heykelinden Altınova Kaymakamlığı’na kadar gösteri yürüyüşü gerçekleştirdi. Ardından Mehter Bölüğü Bayraktepe Mesire Alanı’na çıkarak vatandaşlara unutulmaz bir konser sundu.

İlgiyle İzlediler

Gerçekleşen Konseri; Altınova Kaymakamı Zafer Engin, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Kıbrıs Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan ve meclis üyeleri, Bulgaristan’ın DveMogili Belediye Başkanı Bojidar Borisov ve meclis üyeleri, Altınova İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, Altınova İlçe Emniyet Amiri M. Ferit Duman, daire amirleri, Altınova Esnaf Odaları Başkanı Mustafa Sancaktutan,STK temsilcileri ve vatandaşlar büyük ilgiyle izlediler.