Yaz Spor Okuluna katılan öğrencilere malzemeleri, Altınova Belediyesi Halı Saha Spor Tesisleri düzenlenen törenle verildi.

Geniş katılım

Öğrenciler malzemelerini, Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Altınova Belediye Meclis üyesi Fevzi Arıcı, Altınova Belediyespor Başkanı Sedat Ok, Altınova Kent Konseyi Başkanı Ali Yurt’un elinden aldılar.

5 branşta

Altınova Belediyesi Yaz Spor Akademisi’nde futbol branşında Altınova Belediyespor Teknik Direktörü Abdurrahman Güneş ile Osman Kaba, tekvando branşında Antrenör İsa Gündağ, voleybol branşında Antrenör Yasemin Karaca, güreş branşında Kaan Kaya ve Burak Kaya, basketbol branşında ise Uğur Kürkçü öğrencilere eğitim verecek.

Yalova yine sallandı Yalova yine sallandı

14. kez start aldı

Konuyla ilgili açıklama yapan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Çocuklarımıza spor disiplini ve eğitimini kazandırmak ve düzenli spor yapmalarını sağlamak amacındayız. Geleneksel hane getirilen yaz spor okullarının bu yıl 14’üncüsünü açıyoruz. Yaz okullarımıza ilginin her geçen yıl daha da artması bizleri oldukça memnun etmektedir” dedi.

“Gençlerimiz spora yönelsin”

Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, gençlere spora yönelmeleri konusunda tavsiyede bulunarak, “Belediyemize teşekkür ediyoruz. Sizlere sunulan imkânlardan yararlanmanızı bekliyoruz” diye konuştu.