Hersek Sahili’nde devam eden Altınova Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı Haftası Etkinlikleri devam ederken Altınova Belediyesi tarafından ilçedeki kadınlara tahsis edilen Yöresel ve Doğal Ürünler Satış Çarşısı, ziyaretçi akınına uğruyor. Çarşıyı Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit ve eşi Nagehan Özyiğit ile Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve eşi Yasemin Oral da gezerek alışveriş yaptılar.

Reyonlar ücretsiz tahsis edildi

Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit ve eşi Nagehan Özyiğit ile Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve eşi Yasemin Oral, Hersek Sahilinde kurulu bulunan Yöresel ve Doğal Ürünler Satış Çarşısını gezerek alışveriş yaptılar. Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Yöresel ve Doğal Ürünler Satış Çarşısında ilçedeki kadınların gerek ekonomik gerekse sosyal hayatta etkin olmalarını amaçladıklarını söyledi.

Yöresel ve Doğal Ürünler Satış Çarşısındaki reyonların ilçedeki kadınlara ücretsiz tahsis edildiğini söyleyen Başkan Oral, “Kadınlarımız ürettikleri yiyecek ve içecekleri, el emeği göz nuru eşyaları satışa sunuyor. Buradaki tüm ürünler tamamen ev ve el yapımı doğal ürünler olmaktadır. Burada istihdama katılacak olan bayanlarımız hem ev ekonomilerine hem de ilçe ve ülke ekonomisine katkı sağlamaktadırlar. Turizm sektörünün ilçemizde gelişmesi ile sıcak para hanelerimize girmektedir” açıklamasında bulundu.