İlk bayramlaşma belediyede
Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral; belediye merkez bina, Fen İşleri Garaj ve Temizlik İşlerinde çalışan personelle bayramlaştı. Belediye personeliyle bayramlaşan Başkan Oral, özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür etti.

“El ele, gönül gönüle”

Yalova’da okuldan bilgisayar çaldı, Kütahya’da yakalandı Yalova’da okuldan bilgisayar çaldı, Kütahya’da yakalandı

Birlik ve beraberlik içinde bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Oral, “Bayramlar bizim kültürümüzde, bizim inancımızda kırgınlıkların ve dargınlıkların bittiği günlerdir. Her birimdeki personelimizle el ele, gönül gönüle yaptığımız çalışmalarla Altınova’da başarıyı yakaladık. Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hepinizin Kurban Bayramını kutluyor, ailenizle huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyorum" dedi.

İlçedeki kurumlar gezildi

Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit ve Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, ilçedeki kurumları ziyaret ederek kamu görevlilerinin Kurban Bayramını kutladılar.

Altınova İlçe Emniyet Amirliği, Altınova İlçe Jandarma Komutanlığı, Altınova İlçe Devlet Hastanesi ve Altınova Belediyesi İtfaiye Amirliğini ziyaret eden Kaymakam Özyiğit ve Başkan Oral’a; AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ve yönetim kurulu üyeleri, Altınova Belediye Meclis üyesi Şaban Cineviz, Altınova İlçe Emniyet Amiri Yavuz Kartav, Altınova İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Fırat Zorlu, Altınova İlçe Sağlık Müdürü Dr. Faruk Çekiç, Altınova Kent Konseyi Başkanı Ali Yurt ve AK Parti Subaşı Belde Başkanı Serkan Gedik eşlik etti.