Duygu dolu anlar

Topçular Feribot İskelesi yeniden Tavşanlı’ya bağlandı Topçular Feribot İskelesi yeniden Tavşanlı’ya bağlandı

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107. Yıl dönümü, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi nedeniyle Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan anma programı, Altınova İlçe Kaymakamlığı önünde çelenk koyma töreni ile başladı. Çelenk koyma töreninin ardından ilçe protokolü, Hersek ve Tavşanlı Şehitliklerini ziyaret ettiler. Ardından Altınova Bülent Özyürük Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde hazırlanan program gerçekleştirildi.

Bülent Özyürük Çok Programlı Anadolu Lisesi’ndeki programda öğrencilerin sahnelediği tiyatro gösterisi büyük beğeni toplarken, seslendirilen şiirler de duygulu anlara neden oldu.

Hoşaf ve ekmek ikram edildi

Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri de veridi. Tören sonunda davetlilere hoşaf ve ekmek ikram edildi.

Geniş katılım

Törene; Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Garnizon Komutan Temsilcisi, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, Altınova Belediye Meclis üyesi Şaban Cineviz, Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar, dire amirleri, şehit yakınları, gazi ve yakınları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, öğretmen, veli ve öğrenciler katıldı.