Muş’un Korkut ilçesine bağlı Altınova beldesinde eğitim veren 500 kişilik Yatılı Bölge Okulundaki öğretmenlerin ihtiyaç sahibi 200 öğrenci olduğunu bildirmesi üzerine harekete geçen Altınova Anadolu Erzurumlular Derneği, Dernek Başkanı Ferman Durmaz ve Genel Sekreter Davut Cengiz öncülüğünde yardım kampanyası başlattı.

Pazartesi günü Muş’a, Salı günü ise Erzurum’a ulaşacaklar

Altınova beldesindeki 200 ihtiyaç sahibi öğrenciye kışlık mont, bot, eldiven, bere ve atkı yardımı hazırlayan dernek yönetimi, Erzurum Hınıs’taki Ortaköy okulunda öğrenim gören 50 öğrenciye de aynı giysi yardımını hazırlayarak, toplamda 250 öğrenciyi kışlık giysiyle buluşturacak.

21 Kasım 2021 Pazar günü yardımları öğrencilere ulaştırmak üzere yolca çıkacak olan dernek üyeleri, pazartesi günü Muş’a, salı günü ise Erzurum’a varacak.

Destek olanlara teşekkür

Altınova Anadolu Erzurumlular Derneği Başkanı Ferman Durmaz, yıllar önce öğrenim gördüğü Hınıs Ortaköy okulundaki öğrencilere hediyelerini götürmekten mutluluk duyduklarını ifade ederken, kendilerine daha önceki yardım kampanyalarında da destek olan Çita Mühendislik’e teşekkür etti.

Hediyelerin paketlenmesinde bizzat görev alan Altınova Anadolu Erzurumlular Derneği Genel Sekreteri Davut Cengiz de bu yardımları ulaştırmalarına vesile olan ve kendilerine katkıdan bulunan dernek üyelerine ve esnaflara teşekkür etti.