“Başarmak sizden destek bizden”

Altınova Belediyespor Yağlı Güreş Takımı Antrenörleri Kaan Kaya ve Burak Kaya ile geçtiğimiz hafta düzenlenen Balıkesir Kurtdere, İstanbul Şile ve Kocaeli Sekapark Güreşlerinde kürsü yapan pehlivanlar, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı makamında ziyaret etti. Alınan başarılı derecelerden memnuniyeti dile getiren Başkan Oral, “Başarmak sizden destek bizden. Meclisimizde aldığımız kararla başarılı olan tüm sporcularımızı ödüllendireceğiz” diye konuştu.

Ziyarette; Altınova Belediye Meclis üyeleri Hasan Karabacak ve Şaban Cineviz ile Altınova Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Sait Başaran da yer aldı.

Kürsü yaptılar

Altınova Belediyespor Yağlı Güreş Pehlivanları hafta sonu 3 önemli güreşte de kürsü yapmayı başardı. Kurtdere Güreşlerinde; Minik 1’de Mustafa Sanmaz üçüncü, Tozkoparan’da Güvencan Türkoğlu üçüncü, Ayak’ta Enes Olgun ikinci, Küçükorta Büyük’te Furkan Oral üçüncü,

İstanbul Şile Güreşlerinde; Minik 1’de Vedat Aykalkan ikinci, Tozkoparan’da Güvencan Türkoğlu ikinci, Küçük Orta Büyük’te Özer Yavuzer üçüncü,

Kocaeli Sekapark Güreşlerinde; Minik 1’de Vedat Aykalkan üçüncü, Tozkoparan’da Güvencan Türkoğlu üçüncü, Ayak’ta Enes Olgun ikinci oldu.