Tören düzenlendi

Altınova Belediyesporlu Pehlivanlar, Edirne’ye hareketten önce Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı ziyaret etti. Burada yapılan tören sonunda sporcular dualarla Kırkpınar’a uğurlandı.

Altınova Belediyesporlu Pehlivanlar için Altınova Belediyesi Hizmet Binası önünde düzenlenen törene; Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, belediye meclis üyeleri, Altınova Belediyespor yöneticiler, Altınova Kent Konseyi Başkanı Ali Yurt, Altınova Merkez Hacı Tevfik Yılmaz Camii İmamı Kemalettin Kaya ve vatandaşlar katıldı.

“Hedef, kürsü yapmak”

Kırkpınar’a çok iyi hazırlandıklarını ve hedeflerin çeşitli boylarda kürsü yapmak olduğunu dile getiren Altınova Belediyespor Güreş Antrenörleri Kaan Kaya ve Burak Kaya, “Takımımızın genel durumu gayet iyi. Çok iyi bir çalışma programıyla bu dev organizasyona hazırlandık. Bize desteklerini esirgemeyen Altınova Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral ve Meclis üyelerine, Kulüp Başkanımız Sedat Ok ve yönetimine teşekkür ederiz” dediler.

Hüseyin Açıkel: Tavşanlı’nın ülke çapında bir rol model olmasını hedefliyoruz Hüseyin Açıkel: Tavşanlı’nın ülke çapında bir rol model olmasını hedefliyoruz