Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, ilçeye noter kurulmasını sağlayan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’e teşekkür etti. Altınova’nın bölgede stratejik öneme sahip bir ilçe olduğunu ifade eden Başkan Oral, “Noter’in kurulmasıyla en önemli ihtiyaçlarımızdan birisi karşılanmıştır” dedi.

“Önemli bir bölge”

Altınova’nın her geçen gün gelişip büyüdüğünü ifade eden Başkan Oral, “Tersanelerimizle ülkemize ihracatta önemli katkılar sağlıyoruz. Dış mekan süs bitkiciliğin de Altınova Türkiye’nin lokomotifi durumundadır. Organik tarım ve tıbbi aromatik bitkiler konusunda da marka olma yolundayız. İlçemiz birçok ulusal ve uluslararası şirketi barındırmaktadır. En büyük eksikliğimizden birisi olan noter konusunun çözümü bizim için çok önemliydi. Bundan böyle vatandaşlarımız, şirketlerimiz, esnafımız noter işlemlerini kendi ilçelerinde daha rahat yapabilecektir.

Teşekkür etti

İlçemize noterin kazandırılmasında emeği geçen; Adalet Bakanı Sayın Abdulhamit Gül’ün şahsında Hükümetimize, Yalova Valimiz Sayın Muammer Erol’a, Altınova Kaymakamımız Sayın Regaip Ahmet Özyiğit’e, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Yalova Milletvekili Sayın Ahmet Büyükgümüş’e, AK Parti Yalova Milletvekili Sayın Meliha Akyol’a, AK Parti Yalova İl Başkanı Sayın Muğlim Bağatar’a, Yalova Cumhuriyet Başsavcılığımız ve Adalet Bakanlığımızın ilgili yetkililerine ilçe halkım adına teşekkür ederim” diye konuştu.