Altınova Belediyesi 19 Mayıs Gençlik Festivali, Hersek Sahil Plajında çeşitli etkinliklerle başlayacak. 20-21-22 Mayıs 2022 tarihlerinde düzenlenecek festivalde konserlerin yanı sıra spor yarışmaları da gerçekleştirilecek.

Başkan Oral’dan açık davet

Başta gençler olmak üzere tüm vatandaşları 3 gün sürecek olan festivale davet eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Birlik ve bütünlük içinde hareket edilmesi durumunda ülkemiz için aşılamayacak engel yoktur” dedi. Başkan Oral, ““Gençlik, ulusların geleceğidir. Gençlerine değer veren, onları en iyi biçimde yetiştirerek, kişilikli ve özgüvenli kuşaklar olarak yarınlara hazırlayan uluslar, geleceğe de güvenle bakabilirler. Gençlere önem ve değer veren Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyet’i en iyi biçimde koruyup kollayacağınıza inandığı için sizlere emanet etmiş, böylelikle Türk Gençliğine güvenini göstermiştir” ifadelerini kullandı.

Yalova’da Mahzen-28 operasyonu: 41 zanlı yakalandı Yalova’da Mahzen-28 operasyonu: 41 zanlı yakalandı

Spor ve müzik ziyafeti

20 Mayıs 2022 Cuma günü, plaj Futbolu turnuvasıyla başlayacak olan festival, saat 21.00'de Kolpa konseriyle devam edecek.

21 Mayıs 2022 Cumartesi günü, plaj voleybolu turnuvasının yapılacağı festivalde saat 21.00'de Zakkum konseri verilecek.

22 Mayıs 2022 Pazar günü, Bocce ve Dart turnuvasıyla başlayacak olan festival saat 21.00'de Kurtalan Ekspres konseriyle sona erecek.