Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ile temasta bulunan Yalova Belediye Başkan Vekili Tutuk, aynı zamanda AK Parti Genel Merkezinde gerçekleştirilen, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı 138. İl Başkanları Toplantısı’nda yer aldı.

400 yataklı devlet hastanesi görüşüldü

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Yalova Milletvekili Meliha Akyol ve AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, 30 Haziran Salı günü Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı makamında ziyaret ettiler.

Bazı temaslarda bulunmak için Ankara’ya giden Başkan Vekili Tutuk’a, AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar ve AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol da eşlik etti. Pandemi dönemi içinde yapmış olduğu çalışmalarla takdir toplayan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya Yalovalı vatandaşların selamını ileten Başkan Vekili Tutuk, yapımı devam eden 400 yataklı hastane için ise karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

İl Başkanları Toplantısı’nda rozeti takıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans ile bağlandığı 1 Temmuz Çarşamba günü AK Parti Genel Merkezinde gerçekleştirilen 138.Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda AK Partiye katılan Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar’a parti rozeti takıldı.

Toplantıya; Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol ve Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar katılım sağladı.

Başkan Vekili Tutuk, Ankara temaslarına devam etti

İlk önce Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tele konferans ile iştirak ettiği 138. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na AK Parti Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ve AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar ile katılan Başkan Vekili Tutuk, en son ise Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ile bir araya geldi.