Azerbaycan ile Kardeşlik Derneği Yönetim Kurulu Üyeleriyle gerçekleştirilen ziyarette, Derneğin kuruluş nedeni, amacı, hedefleri, misyon ve vizyonunu anlatıldı.

Başkan Ayşat Artan, yapılan görüşmede; ‘’İki devlet bir millet olarak iki ülke olarak yaptığımız ve yapmayı düşündüğümüz projelerimizin sunumunu gerçekleştirdik.

Kendilerinin öneri ve tavsiyeleri ile planladığımız projelerimizi kısa zamanda hayata geçirebileceğimizi ve buna hazır olduğumuzu dile getirdik.

Yalova da yapmış olduğumuz etkinlik ve projelerde; Yalova milletvekilleri, Yalova Valiliği, Yalova İl Özel İdaresi, Yalova Belediyesi ve ilçe belediye başkanlarıyla birçok kurumun bizleri desteklediklerini ve her zaman bu desteklerini sürdüreceklerini ilettik.’’

Azerbaycan Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Narmina Mustafayeva ise, ‘‘Yapılacak projelerde her zaman destekçiniz olacağız. Gönlümüz her zaman sizinle olacak’’ şeklinde görüşlerini iletti.

Becan’dan acı rapor: Suça sürüklenen çocuk 1 milyonu geçti Becan’dan acı rapor: Suça sürüklenen çocuk 1 milyonu geçti

Başkan Artan; ‘’Azerbaycan ile Kardeşlik Derneği olarak yaptığımız ziyarette; misafirperverliği ve güler yüzleri ile bizleri karşılayan, mükemmel şekilde bizleri ağırlayan tüm ekibe teşekkür ediyor saygılar sunuyorum’’ Şeklinde yapılan ziyarettin çok faydalı geçtiğini belirtti.