Altınova Osmangazi Köprüsünde Vali Tuğba Yılmaz, AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, ,  AK Parti  Yalova İl Başkanı  Yusuf Ziya Öztabak ve Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral tarafından karşılanan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, YTSO tarafından hazırlanan kahvaltı programına katıldı.

Altın Balık Marin’de düzenlenen kahvaltı programına katılan Bakan Özlü, Yalova’nın iş dünyası ve YTSO üyeleri ile bir araya geldi. Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan, AK Parti Milletvekili Fikri Demirel, Yalova Valisi Tuğba Yılmaz’ın konuşmalarının ardından Konuşma yapan Bakan Özlü, 16 Nisan’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı sistemi Referandum oylaması hakkında konuştu. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Mevcut sistem baba ile oğlu karşı karşıya getirebilecek bir sistemdir diyerek, yeni sistemi anlattı.

Buradaki toplantının ardından Bakan Özlü Yalova Valisi Tuğba Yılmaz’ı ziyaret etti. Valilik önünde Vali Yılmaz ve kamu kurum müdürleri tarafından karşılanan Bakan Özlü, Valilik defterini imzaladı.

Bakan Özlü programının büyük bölümünü Kirazlı sanayi sitesinde geçirdi. Kirazlı sanayi sitesinde oto tamirciler ve mobilya sektörünün sıkıntı ve taleplerini dinleyen Bakan Özlü, sanayici esnafının sorunlarını not aldırttı. ACME Tekstil İplik Fabrikasını da ziyaret eden Bakan Özlü, fabrika çalışanlarıyla yemek yedi. Ardından fabrikayı ziyaret etti.

Bakan Özlü programının son bölümünde YOSK ile Galatasaray arasında oynanan basketbol maçı öncesinde YOSK sporcularına İl Özel idare tarafından alınan tekerlekli sandalye dağıtım törenine katıldı.

YUNUS OZAN SÖYLER