Asil Çelik tarafından yaptırılan Uludağ Üniversitesi Orhangazi Yeniköy Asil Çelik Meslek Yüksekokulu’nun yeni binası, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş tarafından açıldı.

Açılışta Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, “Başlattığımız projelerle Türkiye’nin ilk 10 yükseköğretim kurumundan biri olmasını hedeflediğimiz üniversitemiz cazibe merkezi özelliğine kavuştu. Yabancı öğrenci sayımız 3 kat arttı. Yüksek lisans ve doktora öğrenci tercihlerinde yüzde 150 yükselme yaşadık. Bu sene üniversitemizi kazanan her 4 öğrenciden biri bu üniversitemizi ilk tercih olarak yazdı” şeklinde konuştu.

Meslek Yüksek Okulunun açılış organizasyonu, başarıları ile adından sık sık söz ettiren Yalova firması By Altınel Organizasyon tarafından yapıldı. Gösterişli bir açılışa daha imzasını atan By Altınel Organizasyon; Gerçekleşen resmi bir açılışta bir kez daha adından söz ettirdi.

Yalnızca Yalova’da değil; İstanbul, Kocaeli ve Bursa gibi çevre illerde de bir çok başarılı organizasyonlar yapan By Altınel Organizasyon, Kasım Ayı İçerisinde de Gemlik Zeytin Festivali – Orhangazi Gedelek Tursu festivali gibi Muhteşem Organizasyonları gerçekleştirdi By Altınel Organizasyon  A’dan Z’ye tüm organizasyon ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.