Başkan Gürel’e ziyareti sırasında CHP Merkez İlçe Başkanı Erdem Doğancı ve partili yöneticiler eşlik etti. CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel, İyi Parti Yalova İl Başkanı Ersin Akyüz'ü tebrik edip görevinde başarılar dileyerek “Millet İttifakı önümüzdeki genel seçimde hem yerelde hem ülke genelinde iktidarı alacak.” Dedi.

Gürel “En az iki milletvekili çıkaracağız”

Ziyarette yerel ve ülke gündemini değerlendiren Başkan Gürel, ülke durumunun içler acısı olduğunu belirterek “Dolar 9 TL’yi geçti. Herkes mutsuz ve umutsuz. Saray ise kendi zengin dünyasında yaşıyor. CHP ve İyi Parti’nin başını çektiği Millet İttifakı ilk seçimde bu iktidarı değiştirecek. Hiç kimse merak etmesin. İlk seçimlerin ardından Türkiye huzura kavuşacak. Yalova’da da Millet İttifakı olarak ilk genel seçimde en az iki milletvekili çıkaracağız.” Şeklinde konuştu.

Gürel “Başkan Salman dönecek”

Belediyede yaşanan yolsuzluk davasıyla ilgili konuşan Başkan Gürel, saçma ve temelsiz belediye davasının yakında biteceğini dile getirerek, “Yalova halkının seçtiği belediye başkanı Vefa Salman görevine dönecek.” Diye konuştu.

Akyüz ‘’Millet İttifakı ilk genel seçimde iktidar olacağız’’

İYİ Parti Yalova İl Başkanı Ersin Akyüz Millet İttifakı ilk genel seçimde iktidarı ele alacağını belirtti.

CHP ve İYİ Parti yöneticileri, ilerleyen dönemlerde yapılacak çalışmalar, Arboretum, ulaşım, eğitimdeki eksiklikler, memurlara yapılacak olan 3 bin 600 TL ek gösterge ve ekonomik konular hakkında istişarede bulundu.

İYİ Parti Yalova İl Başkanı Ersin Akyüz, “CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel ve parti yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.” Dedi.