Muğla’da düzenlenen Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonasında mücadele eden ve derece yapan Altınova Belediyespor Kulübü Tekvandocuları Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı ziyaret etti. Ziyarette Altınova Belediye Meclis üyeleri Fevzi Arıcı ve Birol Bayram da hazır bulundu. Sporcuları kutlayan başkan oral, “Sizler, yaşam tarzınızla, çalışkanlıklarınızla her yönünüzle sizden küçüklere örnek olacaksınız” dedi.

Oral’a ziyaret

Altınova Belediyespor Kulübü Tekvando Hocası İsa Gündağ, Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonasına katılan Altınova Belediyespor Tekvandocuları Nisa Erdoğan, Mehmet Efe Bayır, Derya Namaz ve Ersin Yılmaz, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı ziyaret ettiler. 900 kulüpten 3 bin sporcunun katıldığı Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonasında Altınova Belediyespor Kulübü Tekvandocusu Nisa Erdoğan Türkiye üçüncüsü olurken, Mehmet Efe Bayır Türkiye beşinciliği elde etti.

AK Parti’nin iftarına 3 bin kişi katıldı AK Parti’nin iftarına 3 bin kişi katıldı

“Omuzlarında çok ağır bir yük var”

Sporcuların hayatın her alanında örnek kişilikler olması gerektiğini ifade eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Öncelikle derslerinizin iyi olması gerekiyor. Sizden okulda da başarılar bekliyoruz. Sonra hayatınızın her alanında örnek kişiler olmanız gerekir. Sizden küçük sporcular, kardeşleriniz sizi örnek alacak. Onun için sizlerin omuzlarında çok ağır bir yük var. Sporcularımızı, ailelerini, hocamızı kutluyorum. Tekvandoda ilçemiz çok önemli potansiyele sahip. Hocamız çok özverili çalışıyor. 100’ün üzerinde lisanslı sporcumuz var. Bu, bizim için çok önemli. Ben tüm takımı kutluyorum” diye konuştu.

“Uzun soluklu çalışmanın sonucu”

Uzun soluklu çalışmaların meyvesini almaya başladıklarını ifade eden Tekvando Hocası İsa Gündağ “Daha çok çalışarak başarıların artarak devam etmesini hedefliyoruz. Bize her türlü desteği verem Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral ve meclis üyelerimiz ile kulüp yöneticilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.