İlk durak taksi duraklarıydı

Kentimizde bulunan 10 taksi durağını ziyaret eden Başkan Salman, 2017 yılına saatler kala nöbet tutan emekçilerle bir araya geldi. 2017 yılında da yolunuz açık, kazancınız bereketli olsun diyerek, taksi duraklarını ziyaret eden Başkan Salman, tüm emekçilere de lokum ikramında bulundu.

Nöbetçi eczanelere yeni yıl ziyareti

2017 yılına çalışarak giren nöbetçi eczaneleri de unutmayan Başkan Salman, eczacıların yeni yılını kutladı. Aysu Eczanesi ve Sibelin Eczanesine “Yeni yılınız kutlu olsun” diyerek kapılarını açan Başkan Salman, tüm çalışanların yeni yılını kutlayarak, o sırada eczanede olan hasta ve hasta yakınlarına da acil şifalar diledi.

Karakollara ziyaret

Zor şartlar altında çalışan, her daim nöbette olan, hoşgörü timsali, huzurun emsali olan emniyet mensuplarını da ziyaret eden Başkan Salman, “İlimizi huzurun yuvası haline getirmeye çalışan, bükülmez bileği ile her zorluğa göğüs geren kahraman Türk Polisimizin yeni yılını kutluyorum” diyerek görevde ve nöbette olan tüm polis memurları ile el sıkışarak yeni yıllarını kutladı.

İtfaiye, Zabıta ve Hal Müdürlükleri unutulmadı

Yalova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, İtfaiye ve Hal Müdürlüğü’ne de kısa bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Salman, nöbet halinde olan belediye personelleri ile bir araya geldi. Çalışanlarının halini hatırını soran Başkan Salman, yeni yılda her şeyin gönüllerince olması dileğinde bulunarak, lokum ikramında bulundu. Hal esnafına yaptığı ziyarette de bol, bereketli ve hayırlı kazançlar dileyerek, yeni yıllarını kutladı.

Jandarma her daim nöbette

Kentimizde fedakarca hizmet veren Jandarmalarımızı da ziyaret eden Başkan Salman, kendilerinin yeni yılını kutladı. Her bir personel ile ayrı ayrı tokalaşan Başkan Salman, yeni yıl için lokum ikramında bulundu. “Konu vatan olunca her zaman en önde giden, bölücüler ile burun buruna çarpışan, şefkatli ellerini milletine ulaştıran tüm kolluk kuvvetlerimizi Allah’a emanet ediyorum” diyerek de ziyaretini tamamladı.

Hastanelere moral ziyareti

2016 Yılının son ziyareti hastane ziyaretiydi. Hastane çalışanları ve hastalarla bir araya gelen Başkan Salman, yeni yıla hasta yataklarında giren vatandaşımızla bir araya geldi. Tüm hastalarla tek tek görüşen Başkan Salman, herkese acil şifalar diledi. Başkan Vefa Salman, ardından hastane personeli, doktor ve hemşirelerle görüşerek yeni yılın sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diledi.