10 Ocak Gazeteciler Günü’nde Başkan Salman, Halil İnalcık Kültür Merkezi’ndeki Engelsiz Cafe’de düzenlenen akşam yemeğinde basın mensuplarıyla buluştu.

Başkan Salman konuşmasında gazetecilerin çok önemli bir görevi üstlendiğini belirterek,“Bir parçası olmaktan gurur duyduğum ve ailem kabul ettiğim gazeteciler, çok önemli bir toplumsal görevi yerine getiriyor. Bana göre toplumun daha ileriye gitmesinde basın önemli bir görev üstleniyor. Yalova’daki basın mensupları da bu bilinç ile hareket ediyorlar. Ben Yalova’nın daha güzel bir yer olmasında gazetecilerin bakışlarını, yapıcı eleştirilerini ve önerilerini her zaman önemsiyorum.

Bu vesileyle tüm gazeteci dostlarımızın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, başarılarının devamını dilerim” dedi.

 

Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Jülide Güner; “Sizi özverili çalışmalarınızdan dolayı kutluyorum. Yalansız, riyasız, sansürsüz çalışmalar diliyorum” dedi.

 

Engelsiz Cafe herkesin faydalanabileceği bir yer

Başkan Salman, Engelsiz Cafe’nin vatandaş tarafından yanlış anlaşıldığını bazı vatandaşların bu cafeyi sadece engelli vatandaşların kullanımına açık zannettiğini belirtti. Başkan Salman, burada engelli vatandaşların istihdam edilerek, onlara çalışma imkanı sağlandığını ve tüm halkın kullanıma açık olduğunu sözlerine ekledi.