Kurban Bayramının birlik, beraberlik içinde geçmesi yönünde temennilerde bulunan Başkan Salman, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Bayramlar insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Bayramlarımızı birer fırsat olarak görerek, bayramların arttırdığı hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygularından yararlanarak böyle anlamlı günlerde birlik ve beraberlik içinde olmalıyız.

Ülkemizde huzur ve kardeşliğin paylaşıldığı bir bayram dileyerek bu güzel duyguların tüm yüreklere hakim olmasını temenni ediyorum. Bu Kurban Bayramı'nı da sizlerle birlikte idrak etmenin mutluluğunu ve sevincini yaşarken, göreve geldiğimiz günden beri hizmetlerimizi sizlerden aldığımız güç ve destek ile hız kesmeden sürdürdük, sizlere layık olmak için gece gündüz çalıştık, her zaman sizlerle beraber olduk ve Yalova’ya hizmet etmeyi görev bildik.

Tüm bu duygu ve düşüncelerle siz değerli hemşerilerimin Kurban Bayramını kutlar, sevdikleriniz ile birlikte sağlık ve mutluluk içinde bir bayram geçirmenizi temenni ederim”dedi.