Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, 14 Eylül 2018 Cuma, Barış Manço Açık Hava Tiyatrosu’nda Saat 18.30’da vatandaşlarla buluşacak.

2014 yılında yaşanılan iki yerel seçim süreciyle dikkatleri üzerine çeken, Yalova’da Başkanlığa seçilen Vefa Salman, 4 yılda yapmış olduğu çalışmaları değerlendirmek ve yapacağı projeleri anlatmak üzere vatandaşlarla bir araya gelecek. “Vefa Sensin Yalova” sloganıyla gerçekleştirilecek olan “4 Yılın Ardından” etkinliğinde Başkan Salman yaptığı çalışmaları anlatacak.

4 yılda 200’den fazla projeye imza atan ve ürettiği bu projelerin çoğu önemli kuruluşlarca ödüllendirilen ve hatta ülke dışında birçok kentte örnek alınarak uygulanan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, bu kez çalışmalarını anlatmak üzere halkla buluşacak. Şeffaf Oda ve Gezici Şeffaf Oda’da her zaman halk ile iç içe olan, haftada iki gün düzenlediği halk günleriyle vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm üreten Başkan Salman bu kez halka yapmış olduklarını, kendi anlatacak.

“Yalova Sevdamız”

“Bu dünyada bir cennet var ise orası Yalova’dır diyerek geride bıraktığımız 4 yılda kentimiz için aşkla çalıştık” diyen Başkan Vefa Salman; “Birlikte yöneteceğiz, sevgiyle büyüteceğiz diyerek çıktığımız bu yolda 4 yılı geride bıraktık. 4 yılda kentimiz için ürettiğimiz projelerimizi halkımıza bir kez daha anlatacağız. İrili ufaklı 200’den fazla projeyi hayata geçirdik. Bu projelerin içinde örnek olanları, önemli kuruluşlarca ödüle layık görüldü. 4 yıldır sevdalısı olduğum Yalova’mıza hizmet etmenin onurunu, gururunu yaşıyorum. Geride bıraktığımız süreçte Yalova’mıza kazandırdıklarımızı anlatıp, yapmayı planladığımız projelerimizi hemşerilerimiz ile paylaşacağımız, 14 Eylül Cuma günü, saat 18.30’da Barış Manço Açık Hava Tiyatrosu’nda düzenlenecek olan etkinliğimize tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.