TFF - TÜFAD işbirliğinde13-23 Şubat 2017 tarihleri arasında düzenlenen ve 30 kursiyerin katıldığı toplam 10 gün süren Yalova’da ki kurslarda, Nedim Karadeniz, Osman Üstünel ve Ahmet Akcan eğitimci olarak görev yaptı.

“Ata’mızın kenti olan Yalova’ya hepiniz hoş geldiniz” diyerek söze başlayan Başkan Salman, Yalova ile ilgili bilgileri eğitmenler ve kursiyerler ile paylaştı. Başkan Salman, spor camiasının daima içerisinde olduğunu belirterek şunları dile getirdi, “Spor, dostluk, kardeşlik ve barışın temelidir. Sizlerde gelecek nesillerin spor terbiyesi ile yoğurulması amacıyla önemli bir misyon üstlenmek üzere bu kurslara katıldınız. İnanıyorum ki hepiniz verilen eğitimleri başarı ile tamamlayarak belgeyi almaya hak kazandınız. Kurslara katılmak üzere kentimize şehir dışından gelen değerli hocalarımız ve kursiyerlerimiz umuyorum ki kentimizde güzel vakit geçirmişlerdir. Davetimizde bizlere eşlik ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.”

Ardından tüm kurs zamanı süresince Yalova’da bulunan kursiyerlere bundan sonraki meslek hayatlarında başarılar dileyen Başkan Salman, eğitmenlere de günün anısınaplaket takdim etti.