Yoğun çalışma temposunun yanı sıra mesaisinin önemli bir bölümünü vatandaşa ayıran Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, şeffaf oda ve halk gününün yanı sıra sık sık ev ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyor. Hafta sonu güneşli havanın tadını konutlarının bahçe kısmında çıkaran Kiptaş Konutları sakinleri Başkan Salman’ı konuk etti. Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren konut sakinlerine Başkan Salman, yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Site sakinleri adına Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Gündüz, Başkan Salman’a teşekkür plaketi takdim etti.

Her Mahalleye Eşit Hizmet

Misafirperverliklerinden ötürü konut sakinlerine teşekkür eden Belediye Başkanı Vefa Salman; “Bu bölgenin en büyük sorunu dere ıslahıydı onun bir bölümünü gerçekleştirdik. Kiptaş konutlarının hemen yanında sosyal tesisler yaparak çocuklarımızın spor aktiviteleri yapmalarına olanak sağladık. Çiftlikköy ile bağlantıyı sağlayan hemen yan tarafınızda bulunan eski köprüyü genişleterek yeniden inşa edeceğiz. Yine aynı bölgede kavşak çalışması yaparak buradaki araç trafiğinin düzenli bir şekilde hareket etmesini sağlayacağız. Bizim yönetim anlayışımızda asla merkez mahalle, kenar mahalle diye bir ayrım olmayacak dedik bu dediğimizi harfiyen uyguluyoruz. Hangi mahallemizin ihtiyacı ne ise onu hayata geçiriyoruz” diye konuştu.

Çocuklara Özel İlgi Alaka

Başkan Salman Kiptaş Konut sakinlerine yapmış olduğu ziyarette çocuklara özel vakit ayırdı. Kendisini samimiyetle kucaklayan çocuklara aynı samimiyetle yaklaşan ve onlarla birlikte de vakit geçiren Başkan Salman, hepsiyle tek tek sohbet etti. Minik Mert Ali, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Salman’ın fotoğraf öncesi ve sonrasında bir süre omuzunda dolaştı.