Onların Kıymetini Göçüp Gittikten Sonra Değil, Her Zaman Bilmeliyiz

Başkan Vekili Mustafa Tutuk, “Bir adam düşünün; evladı ve ailesi için gece gündüz demeden çalışan. Kimi zaman yorgunluğunu kimi zaman ise kızgınlığını belli etmeyen... Arada kaşlarını çatsa da biliriz yufka yüreğini. Kimden mi bahsediyorum? Doğrudan şaşmayan, adalet duygusunu bize aşılayan o koca çınardan bahsediyorum. Kalbimize “baba” sevgisini aşılayan o adamdan…

Hayat taviz vermeden tüm hızıyla akıp gidiyor. Ailelerimizin temel direği babalarımıza düşen sorumluluk her zaman fazladır. Babalarımıza karşı saygı ve sevgi; vefa duygumuzun bir gereğidir. Onlara layık birer evlat olmak sevgi ve saygı göstermek bizlere düşen en büyük sorumluluktur. İnsan baba olunca anlıyormuş babasını… Fedakarlığın, sorumluluğun ne demek olduğunu o zaman anlıyormuş. Bizlerden hiçbir karşılık beklemeden yaşam boyu varlıklarıyla güç veren babalarımızın haklarını asla ödeyemeyiz. Onların kıymetini göçüp gittikten sonra değil, her zaman bilmeliyiz.

Bu vesile ile başta şehit babaları olmak üzere tüm babalarımızın ve baba adaylarının bu özel gününü tebrik ediyorum. Allah onları başımızdan eksik etmesin” dedi.

İDO Genel Müdürü Orhan’dan hasar açıklaması İDO Genel Müdürü Orhan’dan hasar açıklaması