Kurban Bayramı dolayısıyla Yalova Protokolünün de katılımıyla Uygulama Otelinde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine katılan Başkan Vekili Tutuk, ardından bayramda mesai başında olan Yalova Belediyesi Müdürlüklerini ziyaret ederek çalışanların bayramını kutladı.

Şehitlerimiz ziyaret edildi

Yalova Şehir Mezarlığında bulunan her iki şehitliği ziyaret eden Başkan Vekili Tutuk, şehitlerimizin kabirleri başında dua ederek şehitlerimizi andı. Başkan Vekil Tutuk’a, AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar, Yalova Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Şahin, Bahaddin Erbay ve Volkan Dadaloğlu da eşlik etti.

Vatandaşlarla bayramlaşıldı

Her zaman vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Vekili Tutuk, Gaziomanpaşa Mahallesi ve şehrimizin en çok rağbet gören yerlerinden biri olan Huzur Sokak da vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutladı. Yalova merkez dışında Samanlı, Hacımehmet, Safran, Kurtköy, Soğucak, Güneyköy, Esadiye, Kirazlı, Elmalık, Kazimiye, Sugören köyleriyle birlikte Kadıköy beldesini de ziyaret eden Başkan Vekili Tutuk burada bulunan vatandaşlarla sohbet ederek bayramlarını kutladı.

Başkan Vekili Tutuk YAFEM’in Final Programına katıldı

Başkan Vekili Tutuk, Yafem tarafından bu yıl 24. düzenlenen 10 farklı ülkeden katılımla gerçekleşen Türk Boyları Kültür Şöleni final programına katıldı. Başkan Vekili Tutuk, YAFEM Başkanı Özer Koyuncu’ya yapmış oldukları organizasyonlardan ve Yalova’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100 yıl etkinlikleri kapsamında yapılan gösterilerden dolayı teşekkür etti. Ayrıca YAFEM Başkanı Koyuncu, yapılan bu etkinliklere destek veren Yalova Belediyesine teşekkür ederek Başkan Vekili Tutuk’a plaket taktim etti.