Başkan Vekili Tutuk, “11 ayın sultanı Ramazan ayına bir kez daha ulaşmanın sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Ramazan ayı boyunca gerek iftarda gerek sahurda gerekse iftar ve sahur sonrası vatandaşlarımızla iç içe olmaya özen gösterdik. Ramazan’ın bolluk ve bereketini sofralarımıza, kardeşlik duygusunu ise sokaklarda vatandaşlarımızla buluşarak paylaştık. 2 yıldır pandemi nedeniyle vatandaşlarımızla kalabalık iftar soflarında buluşamamıştık. Binlerce kişinin katılımıyla ‘Büyük Yalova Ailemizle’ meydanda kurduğumuz gönül sofrasında buluştuk. Yalova’da ramazan boyunca gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde bizlere sofralarını paylaşan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çok şükür bir Ramazan’ın daha sonuna geldik.

Ramazan ayı boyunca hem ebeveynlerin hem de çocuklarımızın keyifle vakit geçirdiği birbirinden güzel etkinliklere ev sahipliği yaptık. ‘Temizlik İmandan Gelir’ hadis-i şerifimizden yola çıkarak; bir bayram geleneği olan temizlik çalışmalarımıza da ağırlık verdik. Bu kapsamda Ramazan Bayramı öncesi Yalova’mızın mahalle ve sokaklarını pırıl pırıl yaparken, mezarlıklarımızı da bayrama hazırladık.

Dargınlıkların unutulduğu, küskünlüklerin sona erdiği, kardeşlik duygularının pekiştiği günlerin ardından birlik ve beraberlik içinde Ramazan Bayramımıza kavuştuk. Tüm İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Yollara çıkan tüm vatandaşlarımızın emniyet kemerlerini takmalarını, trafik kurallarına uymalarını rica ediyorum. Bayram sevincimize gölge düşürmemek adına hep birlikte dikkatli ve sorumlu davranalım.

Rabbimden bir sonraki Ramazan ayına sağlıkla, esenlikle ve huzurla kavuşmamızı diliyorum” dedi.

Okuma yazma öğrendiler, şimdi bilgisayar kursu istiyorlar Okuma yazma öğrendiler, şimdi bilgisayar kursu istiyorlar