Yalova Belediyesi tarafından Adnan Menderes Mahallesinde 5000 metrekare alana yapılan Yalova’nın 2. Kapalı Pazaryeri geçtiğimiz hafta içinde hizmete girdi. Resmi açılışı Temmuz ayı sonunda yapılacak olan 2.Kapalı Pazaryerinde incelemelerde bulunan Başkan Yardımcıları Güleç ve Özdemir, pazarcı esnafı ve vatandaşlardan gelen istek ve taleplerin yerine getirilmesi içinde birim müdür ve amirleriyle pazaryerini gezdi.

İlimizin her geçen gün büyüyen ve gelişen bir il olduğunu belirten Başkan Yardımcısı Güleç; “Yalova Belediyesi olarak Belediye Başkanımız Vefa Salman’ın talimatları doğrultusunda çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Yapmış olduğumuz çalışmalarla vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmaya devam ediyoruz. Bunun en güzel örneği ise seçim döneminde söz verdiğimiz “Adnan Menderes Mahallesi Pazaryeri Projesi”ydi. Gün geçtikçe büyüyen ve gelişen ilimizde ihtiyaç duyulan bir noktaya 2. Kapalı Pazaryerini yapmanın ve tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

“4 Mahalleye Hizmet Verecek”

5000 metrekare bir alan üzerine kurulu bir pazaryeri olduğunu belirten Başkan Yardımcısı Güleç; “Adnan Menderes Mahallesi, gün geçtikçe büyüyen gelişen ve Başkanımız Vefa Salman’ın da dediği gibi Yalova’nın örnek bir mahallesi oldu. Mahallenin bu modern görüntüsüne Yalova Belediyesi olarak birde modern bir kapalı pazaryeri kazandırdık. Bu pazar alanı sadece Adnan Menderes Mahallesine değil, Kazımkarabekir, Dere ve Bahçelievler Mahallelerine de hitap edecek. Pazaryerine koymuş olduğumuz servislerle vatandaşlarımız kolay ulaşabilecek. Ayrıca pazar alanının yanı sıra ikinci kapalı pazaryeri içerisinde modern şekilde inşa edilmiş olan idari hizmet binası, mescit, kafeterya, emzirme odası ve tuvaletler de yer almaktadır” dedi.

Geçtiğimiz hafta 2. Kapalı Pazaryerinin hizmete girdiğini belirten Başkan Yardımcısı Güleç; “Pazaryerimizin hizmete girmesi ile birlikte pazarcı esnafımız ve vatandaşlarımızdan olumlu tepkiler aldık. Bu süreç içerisinde ise yaşanılan 1 haftalık tecrübe ile esnaf ve vatandaşlarımızın taleplerini bir kez daha dinleyerek birim müdür ve amirlerimizle birlikte incelemelerde bulunduk. Temmuz ayının sonunda tam teşekküllü olarak resmi olarak açılışını gerçekleştireceğiz. Yapmış olduğumuz bu modern kapalı pazaryerinde önceliğimiz vatandaşlarımızın ve esnafımızın rahat koşullarda hizmet vermesi ve alışverişlerini kolayca yapmasıdır” dedi.