Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Jülide Güner, programı nedeniyle şehir dışında bulunan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ı temsilen İtfaiye Haftası dolayısıyla Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret etti.

  25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası nedeniyle, müdürlüğü ziyaret eden Başkan Yardımcısı Güner’i, İtfaiye Müdürü Murat Sevinç karşıladı. Personelin İtfaiye Haftasını kutlayan Başkan Yardımcısı Güner, personelle birlikte yemek yiyerek sohbet etti.

   Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünün iyi bir noktada olduğunu belirten Başkan Yardımcısı Güner; “İtfaiye Müdürlüğümüz belediyemizin en önemli birimleri arasında yer alıyor. Çünkü zor şartlarda mesai kavramı gözetmeksizin ve yılmadan görevlerini başarılı bir şekilde yerine getiriyorlar. Başkanımız Vefa Salman ile birlikte İtfaiye Müdürlüğümüzün modernizasyonu için birçok çalışma yapıldı. Başarılı çalışmalarınız için tüm personelimizi ayrı ayrı tebrik ediyor, tüm itfaiye personelinin İtfaiye Haftası’nı kutluyorum” dedi.