Hüseyin Açıkel: Tavşanlı’nın ülke çapında bir rol model olmasını hedefliyoruz Hüseyin Açıkel: Tavşanlı’nın ülke çapında bir rol model olmasını hedefliyoruz

Bölgede havanın genellikle parçalı ve çok bulutlu, 1 Mayıs Pazar günü Sakarya’nın güney ilçeleri, 2 Mayıs pazartesi bölgenin doğusu ve İstanbul çevreleri, 3 Mayıs Salı ise bölge genelinda aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Hava sıcaklıklarının normallerin civarında seyredecek

Arife günü (1 Mayıs Pazar) günü: Trakya bölgesi ve İstanbul, Kocaeli ve Yalova çevreleri çok bulutlu, Sakarya’nın güney ilçeleri aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Bayramın 1. Günü (2 Mayıs Pazartesi): İstanbul ve bölgenin doğusu çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Trakya bölgesinin çok bulutlu, Bayramın 2. günü (3 Mayıs Salı): Parçalı çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği, Bayramın 3. günü (4 Mayıs Çarşamba): Bölge genelinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İstanbul’da bayramın birinci günü akşam saatlerinde, ikinci günü ise sabah saatlerinde aralıklı ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, üçünü günü parçalı bulutlu, günün en yüksek sıcaklığı 17 ila 20 derece arasında olacak.