23-24 Nisan tarihlerinde saat 11.00-20.00 arası “Müzik Kutusu” isimli müzikli çocuk oyunu Yalova Belediyesi YouTube kanalı üzerinden çocuklarla bulaşacak. 23-24 Nisan tarihleri arasında Yalova’da dolaşacak olan 23 Nisan Otobüsünde palyaçolar ve müzisyenler yer alacak. 23 Nisan akşamı ise havai fişek gösterisi yapılacak.

Yalova sokaklarında 23 Nisan Otobüsü

23 Nisan’a özel hazırlanacak üstü açık otobüs Türk bayrakları ve balonlarla süslenecek. Palyaçolar, müzisyenler ve çizgi film kıyafetli animatörlerle çocuklar eğlenecekler. İlk gün 7 mahalle, 2. gün 7 mahalle olmak üzere 14 mahallenin tamamında 23 Nisan Otobüsü çocuklar için gezecek.

Belediyenin YouTube Kanalında çocuklara özel oyun

23-24 Nisan saat 11.00-20.00 arası “Müzik Kutusu” isimli müzikli çocuk oyunu Yalova Belediyesi YouTube kanalı üzerinden yayınlanacak. Çocuklar, Yalova Belediyesi Youtube kanalına (https://www.youtube.com/c/YalovaBelediyesi77) Abone olarak oyunu izleyebilecekler.

“Her şey çocuklarımız 23 Nisan’ı buruk geçirmemesi için”

“Ülkemizi ve dünyayı etkileyen koronavirüs sebebiyle çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını buruk geçirmemeleri adına etkinlikleri çocuklarımızın ayağına getireceğiz” diyen Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği tek bayram olma özelliği taşıyan 23 Nisan’ı dolu dolu geçirmeyi hedefliyoruz. Evden çıkamayan çocuklarımızı; bu yıl online olarak tiyatro ile buluşturuyoruz. Ardından gezici otobüsümüz 2 gün boyunca Yalova sokaklarında dolaşacak. Bu yıl 23 Nisan pandemi şartları nedeniyle böyle geçecek. İnşallah, seneye güzel bir organizasyonda hep birlikte olacağız çocuklar” dedi.