Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın özel bir TV'de katıldığı programda, ülkenin ve milletin yararına olacak olan; "Hükümetin artık kendine gelmesi ve bir an önce Millî Görüş’ün ekonomi reçetelerini uygulaması, bunu yapmıyorsa da bir an önce Yeniden Refah kadrolarına iktidarı devretmesi gereklidir.

Nurettin Topçu konferans salonu açıldı Nurettin Topçu konferans salonu açıldı

Hükümetin yılda sadece faize 240 milyar lira ödediğini biliyoruz. EYT'lilerin yıllık maliyeti 26 milyar lira tutuyor. Bu rakam, borç faizine ödenen paranın 10'da biri. Bu sorunu biz iktidara gelir gelmez çözeceğiz.’’ Açıklamasını hatırlattı. 

Berber ‘’İnşallah ikinci tura biz kalırız”

Başkan Berber, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın açıklamalarından şu örnekleri de verdi; "1915 Çanakkale Köprüsü imtiyazlılara kaynak aktarma projesidir. 4 milyondan fazla araç geçmeyen bir boğaza, 16,4 milyon araç geçiş garantisi nasıl verilir.?

Biz daha önce Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu ikinci tura kalırsa; ‘Erdoğan'ı destekleriz’ demiştik. Ancak milletimizden ve partimize gönül verenlerden büyük tepkiler aldık. Öyle ki artık ‘iki tarafı da desteklemememiz daha hayırlı olacaktır’ deme noktasına geldik. Asıl söylenmesi gereken şu ki inşallah ikinci tura, biz kalırız.

Berber, ‘’İkinci Tur da, Yeniden Refah Partisi olacak"

Halkımız bizi ne Millet İttifakına, ne Cumhur İttifakına yakıştıramıyor. Biz de hazırlıklarımızı seçime tek başına girmek üzerine yapıyoruz. İnşallah seçime tek başımıza gireceğiz. Yeniden Refah Partisi Yalova İl teşkilatları olarak, Genel Başkanımızın söylediklerinin arkasındayız ve çalışmalarımızı bu yönde sürdürmeye devam ediyoruz" Şeklinde ülke ki seçim gündemine dair bilgilendirmede bulundu.