HABER: Abdullah Bozkurt

Yalova MHP İl Başkanlığı tarafından 7 Eylül Pazartesi günü Engelsiz Kafe Konferans Salonu’nda, MHP Yalova İl Başkanı Namık Öz tarafından rozet takma töreni gerçekleştirildi. Yalova Belediye Meclis Üyesi Yavuz Bingöl ve Çınarcık Belediye Meclis Üyesi Ali Altıparmak’a MHP rozetleri takıldı. MHP’nin Yalova Belediye Meclis Üyesi sayısı 3’e yükselirken, Çınarcık’ta ilk belediye meclis üyesi partiye kazandırıldı.

CHP’den ayrılıp MHP’de siyaset yapmaya karar veren Yavuz Bingöl için, MHP Yalova İl Başkanı Namık Öz, “Yavuz Bingöl kardeşimin MHP’ye geçişi hakkında, sosyal medyada spekülatif haberler yapıldı.  Yavuz Bingöl kardeşimin CHP’den MHP’ye geçişini iyi okumak lazımdır. Buna sadece parti değişikliği olarak bakarsanız, bu geçişin manasını anlayamazsınız.

Bu kutlu yürüyüş, yüzlerce yıl önce Hacı Ahmet Yesevi tarafından, Horasan’da başlatılmış, Hacı Bektaş Veli’nin kabri başında dua ile taçlandırılmış, Hacı Bayram Veli Camisinde Cuma namazı kılınmış, Büyük Önder Mustafa Kemal’in kabrinde Fatihalar okunmuş, Başbuğ Alpaslan Türkeş’in kabrinde dualar okunmuş, Liderimiz sayın Bahçeli’nin hayır duaları alınmış ve Yalova Engelsiz Kafe’de cem edilmiş mühür vurulmuştur.

Bu geçiş bunun için sadece parti değiştirme meselesi değildir. Gönül birlikteliğimizin de bir sembolüdür aynı zamanda. Gönlümüz ve kapımız vatan sevdalılarına sonuna kadar açıktır” şeklinde konuştu.

Tören toplu fotoğraf çekimi ile sonlandı.