Adnan Menderes Mahallesi Sanat Sokak’tan başlayan çalışmalar, dere güzergahı üzerinden TOKİ konutlarına kadar devam ediyor. Toplam 2 bin 600 metre uzunluğundaki alanda asfalt çalışmaları sürüyor. Önümüzdeki günlerde aşınma asfaltının tamamlanmasıyla birlikte boyama işlemleri başlayacak. Ardından peyzaj çalışmaları ile şehrin estetiğine uygun bitkiler dikilecek.

Bisiklet ve yaya yolu Nisan’da kullanıma açılacak

Yalova Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bisiklet ve Yürüyüş Yolu net olarak nisan ayında kullanıma hazır hale getirilecek. Yalova’da yaşayan vatandaşlar ve bisiklet severler yeni alanın tadını keyifle çıkarabilecekler.

Doğu sahil bandı cazibe merkezi oldu

Yalova Belediyesi Doğu Sahil Bandında yaptığı; asfaltlama, bisiklet ve yaya yolu, dinlenme alanı, çocuk parkları ve tenis oyun alanları ile Yalovalılara yeni cazibe merkezi oluşturdu. Yapılan düzenlemelerle Yalova-Çiftlikköy arasında kalan askeriye sorunu çözüldü. Yürüyüş ve bisiklet severler adına farklı alan oluşturuldu. Çocukların ve ailelerin keyifle vakit geçirebileceği yeni donatılar konuldu.

Güzergâh üzerinde sosyal donatılar yer alacak

Yapımı devam eden 2. Etap Bisiklet ve Yürüyüş Yolu üzerinde vatandaşların ihtiyaçlarını karşılaması amacıyla sosyal donatılar yer alacak. Vatandaşlarımızın gerek bisiklet kullanırken gerekse yürüyüş yaparken ihtiyaçlarını karşılaması amacıyla çeşme, bisikletlerin ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri istasyonlar, park alanları da güzergâh üzerinde yapılacak.