Ekonominin bir hayli sıkıntılı olduğu bir dönemde, müşterilerine en hesaplı menüyü hazırlayan Elif Pide ve Kebap Salonu İşletmecisi Mustafa Küçükalran, ‘’Müşterilerimiz yediğine, içtiğine ne ücret ödeyeceğini bilmeli. Gönül rahatlığı içinde, yapacağı kahvaltıdan, yiyeceği yemekten keyif almalı. Müşterilerimiz, menüde ki fiyatlardan etkilenmemeli, neyin siparişini vereceğine önceden karar verebilmeli. Bizim anlımız ak. Hizmette sınır tanımıyoruz. Kaliteden asla ödün vermedik. Biz de müşteri memnuniyeti her şeyden çok önemli.’’

Küçükalran; ‘’Kapalı alanda değişikliğe gittik’     

Elif Pide ve Kebap Salonu’nun kapalı alanında ki masa ve sandalyelerde değişlik yaptıklarını söyleyen Küçükalran; ‘’Müşterilerimizin konforu ve rahatı da bizim için önem arz ediyor. Masa ve koltuk seçimini titizlikle yaptık. Müşterilerimiz bu farkındalığı görüyor, değer verildiğini hissediyor. Her müşteri; güler yüz, tatlı dil, uygun fiyat, damak tadı ve güvenli bir ortamda olmak ister.

İşletmemiz bir aile şirketi, dolayısıyla Elif Pide ve Kebap Salonunu çoğunlukla aileler tercih ediyor. Bir aile sıcaklığı yaşattığımız için çok mutlu ve gururluyuz.’’ Şeklinde işletmeleri hakkında bilgilendirmede bulundu.