18 Ağustos 2021 Çarşamba günü gerçekleştirilen ziyaret oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti. Merhamet Teşkilatının yapılanması ve faaliyetleri hakkında AK Parti yönetimine bilgi veren Başkan Çelebi, Merhamet teşkilatının Yalova ve Çiftlikköy’de yaptığı ayni ve nakdi yardımları aktarırken; Ramazan ayı boyunca yapılan yardımları, Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı’nda çocuklar başta olmak üzere ihtiyaç sahibi ailelere verilen erzak, giysi, eşya ve kurban eti yardımları hakkında bilgi verdi.

Seçim dışında da ziyaretlerin yapılması memnun etti

Merhamet Teşkilatının çalışmalarının bu derece büyümesinden memnun olduğunu belirten İl Başkanı Bağatar, Yalova’da böyle STK’ların varlığının ne kadar önemli ve gerekli olduğunu vurguladı. Merhamet Teşkilatı Yalova Şubesi Başkanı Süleyman Çelebi’ye yeni yapılan hastanenin son durumu ve mevcut hastaneni akıbeti hakkında bilgi veren AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, Millet Bahçesi ve Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında da açıklamada bulundu. Merhamet Teşkilatının sorun ve taleplerini dinleyen Bağatar ve yönetimi, Başkan Çelebi’yi oldukça memnun etti.

Ziyaret hakkında değerlendirmede bulunan Süleyman Çelebi, “Yal ovada sivil toplum kuruluşları genelde seçim zamanları hatırlanıyor fakat sağ olsunlar AK Parti Yalova İl Başkanlığı her zaman ziyaretlerde bulunarak isteklerimize kulak veriyor. Kendilerine ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Haber/Serap Rukiye Polat