Erbul ve yönetimini yeni hizmet binasında ziyaret ettiler 

Cumhuriyet Halk Parti Yalova Yönetimi İl Başkanı Mehmet Gürel, İl Sekreteri Kemal Sürel ve İl Eğitim Sekreteri Rasim Kudu, 31.03.2022 Perşembe günü Yalova ASKF Başkanı Sn. Tamer Erbul ve yönetim kurulu üyelerini yeni taşındıkları hizmet binasında ziyaret ettiler.

CHP’li yöneticiler, Yalova ve ülke gündemi hakkında sohbette bulundular.

TOKİ ve Üniversite duraklarında ki şoför esnafına ziyaret

Cumhuriyet Halk Parti Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel, İl Sekreteri Kemal Sürel ve İl Eğitim Sekreteri Rasim Kudu, İl Başkan yardımcıları; Ayla Yakut, Zeynel Şahin, Samet Balgız ve Yalova Belediye Meclis Üyesi Sefer Keskin, 31.03.2022 Perşembe günü, TOKİ ve Üniversite Minibüs duraklarına ziyarette bulundular.

Minibüsçü esnafının sorunlarını dinleyen CHP’li heyet, yaptıkları ziyaretle esnafın sıkıntılarını bire bir de öğrenme fırsatını buldular. Yalova başta olmak üzere, ülke gündemine dair konular da ziyarette konuşuldu.

Yalova Siirtliler Dernek Yönetimine ziyaret

Cumhuriyet Halk Parti Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel, İl Sekreteri Kemal Sürel, İl Eğitim Sekreteri Rasim Kudu, İl Başkan yardımcıları; Ayla Yakut, Zeynel Şahin, Samet Balgız ve Çetin Gürkal 31.03.2022 Perşembe günü Yalova Siirtliler Derneğine ziyarette bulundular.

CHP heyeti, Yalova Siirtliler Dernek Başkanı Vedat Babaoğlu ve yönetimi tarafından dernek merkezinde Başkan Babaoğlu ve yöneticiler tarafından ağırlandı.

Başkan Gürel ve yönetim kurulu üyeleri, Siirtliler Derneği Başkanı Vedat Babaoğlu’nun kent için birçok önerisini dinledi. Dernek üyelerinin taleplerini, CHP heyeti ile paylaşan Başkan Babaoğlu, yapılan ziyaretten dolayı memnun olduklarını söyledi.  

CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel ise; ‘’Siirt Derneğine yaptığımız ziyarette, dernek yönetiminin önerileri ve taleplerini dinledik. Oldukça keyifli istişarelerde bulunduk. Dernek Başkanı Sn. Vedat Babaoğlu’na, yönetimine ve üyelerine sıcak ve samimi misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz’’ Şeklinde memnuniyetlerini dile getirdi.