24 Haziran seçimlerine bir gün kala basın mensuplarıyla bir araya gelen Cumhuriyet Halk Parti Yalova İl Başkanı Bahar Doğan ve Yalova milletvekili adayları; Özcan Özel, Ertan Şener ve Mehmet Gürel ve il yönetim kurulu üyeleri ile Yalova Belediye Meclis Üyesi Resül Morgül, kahvaltıda seçim çalışmaları hakkında yapılan çalışmaları basın mensuplarıyla paylaştılar.

 Seçim sürecinin verimli, yoğun ve başarılı geçtiğini dile getiren CHP İl Başkanı Bahar Doğan ’’Biz seçime yönelik bir kahvaltı düzenlemedik. Bu düzenlediğimiz kahvaltı yerel basınımızla daha samimi bir ortamda birlikte olmak, sorularınızı cevaplamak için toplandık. 1., 2., ve 3. Sıra Yalova Milletvekili adaylarımız 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan 27. Dönem Yalova Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri sürecindi canla başla çalıştılar. Bizim için şu aşamada Cumhurbaşkanlığı seçimi çok önemli. Yalova il örgütü olarak, siyasetteki tecrübemiz, adaylarımızın eğitim durumları, bilgileri parlamentoda görev yapacak donanımdadır. Bundan sonra Türkiye, Yalova’nın yetiştirdiği insanlardan önemli hizmetler alacaktır’’ dedi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltının ardından, CHP Yalova Milletvekili adayları Özcan Özel, Ertan Şener, Mehmet Gürel ve İl Başkanı Bahar Doğan’la parti örgütüne üye isimler, CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İncenin İstanbul’da bugün gerçekleşecek olan mitingine katılmak üzere, Yalova 15 Temmuz ve Cumhuriyet Meydanından kalkan araçlarla mitingin yapılacağı İstanbul Maltepe’ye hareket ettiler.

 Haber / Foto : Elif Tuzlacıoğlu