Ankara Bilkent Odeon Gösteri ve Kültür Merkezi'nde yapılan Kurultay seçimine, CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel, CHP Yalova Merkez İlçe Başkanı İsmail Erdem Doğancı, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, CHP Yalova Milletvekili Özcan Özel, bir önceki dönem Çınarcık Belediye Başkanı, CHP Kurultay Delegesi Avni Kurt bir önceki dönem Cumhurbaşkanı Adayı, CHP Kurultay Delegesi Muharrem İnce, CHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Cüneyt Çalışkan Yalova ilinden katılım gösterdi.

Bir önceki dönem Çınarcık Belediye Başkanı, CHP Kurultay Delegesi Avni Kurt, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Kılıçdaroğlu’nu tebrik etti.

Kurt’un yaptığı paylaşım şu şekilde; “Cumhuriyet Halk Partisi, ülkenin demokratikleşmesini savunan bir siyasi parti olmanın yanı sıra, parti içi demokrasiyi de en iyi şekilde gerçekleştiren bir parti olma hüviyetine sahip.

Biz de kurultay delegesi olarak reyimizi kullanarak partililik görevimizi yerine getirdik. Son derece demokratik bir seçim oldu. Cumhuriyet’le yaşıt olan partimizi iktidara taşıma yolculuğunda tekrardan güvenoyu alan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu içtenlikle tebrik ediyor, kendisine çalışmalarında başarılar diliyorum.”