İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol, ziyarette okul içi boya ve yenileme çalışmaları yapan öğretmenlere ve okul idarecilerine bu örnek davranışlarından dolayı teşekkür etti.

Okul Müdürü Aziz Bozok; "Okullarımızda içinde bulunduğumuz Pandemi dönemi de dikkate alınarak, öğrencilerimizin daha hijyenik bir ortamda eğitim almalarını sağlamak amacıyla, okul idarecilerimizin, öğretmenlerimiz çabalarıyla okulumuzun iç ve dış cephe boya, tadilat işleri ve yenileme çalışması imece usulüyle yapıldı.

Çiftlikköy Taşköprü İlkokulu öğretmeni Şükrü Ural'ında destekleri ile kız pansiyonunu boyadık. Bu konuda yanımızda bulunan İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Abdülaziz Yeniyol’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Bizler "Birlikten Kuvvet Doğar" atasözü ile her yıl okulumuzun bir ihtiyacını giderme noktasında elimizden geldiğince çalışmaya devam edeceğiz." İfadelerinde bulunduMüdür Yeniyol ise "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Kılavuzunda" yer alan önlemlerin okullarımızda hayata geçirildiğini ve tüm tedbirlerin alınmaya devam ettiğini bildirdi.

Tüm okullarımızda 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı hazırlıkları, Covid-19 salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında devam ediyor.